Potřebujete přeskladnit jedno středisko na druhé? Pro zjednodušení práce využijte Inventuru. Okno s inventurami naleznete v nabídce Program – Skladové hospodářství – Inventury střediska. Doporučujeme udělat vyskladnění po skladové uzávěrce, a pro ujištění, že je vše vyskladněno v pořádku, proveďte znovu skladovou uzávěrku po inventuře.

image001

Nyní se dostanete do výběrového okna se zobrazením provedených inventur. Zvolte si stejné středisko, o které se vám jedná. Ze seznamu inventur si zobrazíte poslední provedenou inventuru.

Na záložce Detail musíte vytvořit novou inventuru, proto v nástrojovém pruhu zvolte tuto ikonu image002 . Je potřeba vyplnit datum inventury, ke kterému chcete vyskladnění provést. Vyskladnění střediska se provádí do otevřeného období. Podrobný postup, jak vytvořit novou inventuru, naleznete zde.

image003

Pro usnadnění vytvoření seznamu položek se stavem vyberte na záložce Položky tlačítko Hromadné přidání položek.

image004

Po kliknutí na toto tlačítko se vám otevře nové výběrové okno s volbou, jaké položky chcete hromadně přidat. Pro tento případ vyberte volbu Přidat jen položky s nenulovým stavem.

image005

Po této volbě se vám automaticky načtou veškeré položky, které jsou naskladněné v uvedeném skladě a nemají nulový stav. Nyní stačí udělat pouze rozdílové doklady, podrobný popis naleznete zde.